måndag 5 november 2012

"Mina 100 samtal med C" - fyrtiosjätte samtalet

De senaste samtalen har C uppehållit sig vid det han kallar släktträd. Konstellationer av individer som följs åt både i den fysiska tillvaron och i den icke fysiska. Man utvecklas tillsammans. Man stödjer och finns där för varandra. Den utveckling och insikt den enskilde uppnår delas sedan till de andra.

Den helg som just passerat, Allhelgonahelgen, när vi under flera dagar tänder ljus och tänker på alla dem som vi håller av som inte finns med oss längre i det fysiska livet. Vi saknar  dem i våra liv och vill gärna tro och hoppas att vi ska träffas igen. Här  skulle jag vilja anknyta till berättelsen om släktträd igen.
De vi håller kära och de som ingår i det vi ha närmast oss själva, familj, släkt, goda vänner och de som vi känner en alldeles särskild samhörighet med är enligt C  troligen någon av dem som finns i vårt släktträd.
Vi lämnar den fysiska tillvaron vid olika tidpunkter och måste lära oss stå ut med saknaden och sorgen.Det är en del av de villkor som finns i det fysiska livets ändlighet.
C vill förmedla hopp om att vi alla finns  kvar,  om än inte i fysisk form. Ingen av den kärlek som finns mellan  människor tappas bort eller försvinner.  Alla dem som ingår i våra släktträd finns där fortfarande varesig man är på den ena eller den andra sidan, säger C

I det fyrtiosjätte samtalet återkommer C  till sitt kluster, som han ingår i. Somliga har alltså släktträd medan andra kan ha kluster. Kanske finns det även andra konstellationer men det vet jag inget om ännu.
I det kluster C ingår är de sju individer, varav två är gruppens ledare. De utvecklas och arbetar i sin speciella uppgift tillsammans. Tidigare ha C berättat något om Zaya, den kvinnliga ledaren. Teo, som kommer från en annan utvecklingslinje med högre medvetenhet och  som bidrar med speciella kvalitéer till gruppen.Teo har alltså inga inkarnationer på jorden utan hör till en annan del av universum. Vi har också hört något om Zeb i tidigare samtal.

Idag nämner C Sims, som är den andre ledaren av klustret. C berättar om Sims som har en ansenlig andlig utveckling samtidigt som han  har stor förmåga och kompetens även på andra plan.
C berättar att  inom det speciella arbetsområde klustret utför sina uppgifter kan mycket oväntat inträffa som kväver extra klarsyn  och kompetens för att man snabbt ska hitta bästa lösningarna.

"Vi i vår grupp får vara särskilt noga med att inte tillfoga någon individ  någon form av fördröjning  eller konsekvenser som medför någon ytterligare grad av lidande för individen., "säger C.

Sims har alltså alla kvalifikationer som krävs och leder klustrets arbete med kraft och skicklighet.
Han har haft tidigare inkarnationer på jorden, berättar C, där de flesta var i Japan. Han har i många fysiska liv tränat disciplin och fokus.
"När man träffar honom vet man att han är en mästare,"säger C.
Genom sin starka utstrålning och upphöjdhet ger hans närvaro en förhöjning till hela gruppen.

Det glädjande och hoppfulla är,enl C, att det finns många utvecklade själar och begåvade individer som arbetar med den utveckling som är planerad. Det finns många som går före och leder andra vidare med sig framåt.

C avslutar detta samtalet med ord av hopp till oss alla:

"Oavsett hur mörkt det kan verka från ett jordiskt perspektiv, får man komma ihåg att himlen är full av villiga själar, som låter sin kärlek föra utvecklingen framåt.
Vi är alla med på den resan, varesig vi är medvetna om det eller inte.
Vi är alla med."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar