lördag 17 november 2012

"Mina 100 samtal med C" - femtionde samtalet

Med det femtionde samtalet har vi alltså kommit till hälften av de samtal C vill förmedla i den här omgången.
Det finns mer att skriva och nästa tolv samtal är redan skrivna av de som startar med de 101 samtalen.
I nästa del finns förutom C även ett par andra individer som enligt C är mer andligt utvecklade och har saker de vill förmedla och tillföra.
Nu är vi emellertid fortfarande på det femtionde samtalet och det anknyter till det förra, där C berättade om, när det fysiska och icke fysiska fortfarande inte var åtskilt utan var en del  av det större livet eller livet i sig, som han också kallar det. Det var alltså innan den utvecklingslinje för inkarnationer i det fysiska lades på jorden.Jorden har själv en egen utvecklingsplan och den nämnde C igår går mot en nära förestående frekvenshöjning.

I dagens samtal är vi åter uppe vid den sjöformation på hög höjd, där vi gick igenom till den grotta C inledde gårdagens samtal med.  C berättar, att man hade angöringspunkter på mycket höga höjder för att underlätta kontakten mellan jorden och rymden.
C berättar i dag om att det från början kom en bosättning av utifrån kommande individer. Man gjorde olika försök, där olika idéer prövades i kommunikationen mellan jorden och rymden. Så småningom efter lång tid togs en annan utvecklingsplan för jorden för själar som behövde inkarnera för att erhålla möjligheter till medvetandehöjning genom insikter.
Därefter sammanfördes jordens egen utvecklingsplan med den för inkarnationerna och den tiden påbörjades.
C nämner också det djurliv som fanns från tidens begynnelse och att det tog lång tid  innan jorden blev befolkad i sina olika delar, som inte heller såg ut som de gör idag.

Så de olika berättelserna om tillblivelsen av livet på jorden har ett visst mått av sanning ? frågar jag

Mycket av det som finns berättat om relationen gud och människa innehåller en stor del sanning, säger C.

Han fortsätter att berätta om att det för den inkarnerade människan var ett naturligt och integrerat sätt  med utbyte mellan livet på jorden och rymden. Idag har man mer kommit ifrån det sättet att se och nu ser man mer med skepsis och oförstående ögon på att livet skulle vara en enhet och en integrerad enhet mellan det fysiska och icke fysiska.
Man har i inkarnationerna tagit av från den gemensamma linje i utvecklingen som fanns från början och nu testar och prövar man egna idéer och experiment.

Det C vill framhålla är att där vi nu är  i vår inkarnation, har det utvecklats till en maximal krökning av utvecklingslinjen. Den avviker nu  maximalt från den från början tänkta utvecklingen. Det var också det han berörde i förra samtalet ,när han nämnde jordens förestående frekvenshöjning som också kommer att ha konsekvenser för oss som är inkarnerade här.

C avslutar det femtionde samtalet:
"I planen för planeten Jorden och för den jordiska inkarnationen fanns öppenhet för den erfarenhet man gjort under årtusenden. Erfarenheten är snart mättad  och jorden har sin egen utvecklingsplan. Det finns en skärpunkt, där man inte kan föra den här erfarenheten längre om inte en justering mot Jordens utvecklingsplan kommer till stånd. Fortfarande råder osäkerhet om detta är möjigt".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar