fredag 16 november 2012

"Mina 100 samtal med C" - fyrtionionde samtalet

C skickar en bild.
Jag ser vatten, klart grönt vatten, säger jag
C för mig vidare med denna bild som utgångspunkt till en naturlig stenbassäng. Det är inget anlagt utan naturens egen formation. Nästa steg är att gå ner i vattnet och ta sig under ytan ner mot en öppning  till en grotta. Vi tar oss ner och igenom den relativt smala öppningen och kommer därpå upp i en grotta.
Grottan vi kommer in i är en kristallgrotta av lila ametister. Solljuset bryter igenom vattnet och reflekterar in i grottan genom öppningen. Det gnistrar och lyser. Det ser helt fantastiskt ut.

C berättar att denna grotta ligger i Syd-Amerika och har använts för mycket länge sedan. Man gjorde frekvenshöjande intoningar till andra delar av Universum från den.
C säger " det fungerade som en koppling och en kristallmottagare av de olika våglängder och frekvenser som behövde  anknytas för att man skulle kunna hålla kontakt med varandra".

Han fortsätter berätta om den tid då den fysiska och den icke fysiska tillvaron inte var separerade från varandra, så som de är idag. Då arbetade man tillsammans  kring den utveckling som hörde till jorden.
Det var också då som olika manifestationer utifrån rymden gjordes på jorden. Han nämner här som exempel pyramiderna i Egypten men säger att det finns flera andra exempel bland annat i Syd-Amerika.
Därefter allt eftersom utvecklingen fortskred kom jorden under en annan planläggning. Nu kom separationen av det fysiska och det icke fysiska.
Nu kom alltså uppdelningen och vi får det vi kallar fysiskt liv och det vi kallar livet efter döden.
C säger att denna iscensattes gradvis och den livserfarenhet som tog sin början här fortsätter fortfarande. Nu  idag med en allt skarpare konsekvens än tidigare och åtdragning av ytterligheter blir allt tydligare.

C tar upp det förhållande, som han tidigare fört fram,om den enskilda individens förhållningssätt. Det  han talar är en ökad inriktning mot egocentricitet och personlig vinning. Han betonar också att det är viktigt att gå mot en kursändring på grund av att jorden, som har sin egen utvecklingslinje ,nu går in i en nära förestående frekvenshöjning.
För att det ska bli så skonsamt som möjligt för alla oss som är inkarnerade på jorden, behövs att man ökar sin medvetenhet och kunskap. Det är alltså viktigt att förstå vem man är och i vilket sammanhang men befinner sig.
C säger att  den ursprungliga planen för planetens frekvenshöjning kommer att äga rum. Det som är kritiskt är alltså vad som händer med den utvecklingslinje för det fysiska liv som är inkarnerat här.

Nu tänker jag på alla spekulationer och funderingar kring 2012 och de förutsägelser man läser in i Mayakalendern till exempel som funnits i många tusen år men upphör om någon månad den 21 dec 2012.  Det finns ju också med jämna mellanrum de som gör förutsägelser kring jordens undergång.
Ännu så länge har man inte prickat rätt.

C svarar först att om så skulle ske, så kommer en omvandling att äga rum för alla som är inkarnerade med en omfördelning till andra delar av denna galax och andra, för en fortsatt utveckling.

C fortsätter: " .. det är inte säkert att så blir fallet men risken är stor att den mängd medvetande som behövs för att ändra kursriktning inte hinner etableras innan tiden är ute".

Vi får komma ihåg att det inte handlar om att skapa rädsla eller otrygghet utan det här är vad C vill påminna oss om och berätta om, som en del av den utvecklingsväg vi alla går i det fysiska livet.

Avslutningsvis lämnar han som vanligt förtröstan inför vad livet är, både i det fysiska  och i det större livet.  Båda ingår i det man kallar Planen.

C avslutar det här samtalet:
"Ingen går dock förlorad. Skadorna är enbart skenbara och del av formens illusion. Nya planer kommer att verkställas för varje levande existens".

Den vanliga tolkningen av 21.12 är att vi kommer in i nya frekvenser och energier, där många kommer att uppleva förändring.Med denna förändring också en större transparens, där vi allt mer närmar oss vårt ursprung och de vi egentligen är.
Vi är andliga energivarelser som har en fysisk upplevelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar