måndag 26 november 2012

"Mina 100 samtal med C" - femtiotredje samtalet

I det kluster C har sin utveckling och sin uppgift är de sju stycken individer som tillsammans bildar denna grupp. Då och då återkommer C till förklaring om vad klustret innebär och också vilka som ingår där. De två ledarna en kvinna vid namn Zaya och en man som C kallar Sims är de som har högsta ansvaret i gruppen. De ingår med sina speciella kvalitéer och bidrar till gruppens egen frekvens.
I tidigare samtal har C också berättat om Teo, som inte varit inkarnerad på jorden, utan han är en individ från en annan del av galaxen men en annan utvecklingslinje.
Vi har också i tidigare samtal fått höra lite om Zeb och idag berättar han något om en kvinnlig medlem av klustret som han kallar Sonia.
Sonia är inkarnerad på jorden just nu, men hon kommer snart att lämna sin inkarnation. Detta kanaliserades 2010 och jag vet faktiskt inte om Sonia nu är tillbaka i klustret, men det kanske kommer att framgå under de kommande samtalen som börjar med samtal 101 och är under nedskrivning.

Det C nu berättar om i det femtiotredje samtalet, är att Sonia lever i Ryssland  i den del som ligger öster om Vitryssland, som han uttrycker det. Sonia har i sitt  fysiska liv en uppgift som lärare och hon  arbetar särskilt med rättvise- och solidaritetsfrågor både vad gäller vuxna och barn.
C säger, att även om han och Sonia haft inkarnationer samtidigt på jorden har de inte haft någon kontakt med varandra under den tiden. Sonia tränar en speciell sida  hos sig själv i förståelsen  av de inre processer som ingår i att utbilda och bli medveten.
Även om Sonia nu lever ett fysiskt liv så bidrar hennes insikter till utvecklingen av allas medvetande i klustret. Det pågår alltså en överföring till det icke fysiska genom Sonias ökade medvetenhet och insikter, förklarar C.
Sonia har tidigare haft många inkarnationer på jorden och då huvudsakligast i  Östra Europa
t.ex Grekland, Rumänien och Bulgarien för att nämna några. En stor del av erfarenheterna har varit att ha begränsade materiella resurser men att kunna bygga upp något från en idé och en inre kunskap om att vara värd mer. Hon har genom sina tidigare upplevelser och genom sina insikter och förståelse i det här livet utvecklat en inre styrka och målmedvetenhet som kommer alla till del.

C säger att Sonia är den som tillsammans med de två ledarna Zaya och Sims  är den som har den mest dynamiska styrkan och fokus. Här finns en fast beslutsamhet som  är till fördel i ett krisläge.
Alla i gruppen får del av de andras kvalitéer och insikter, deras medvetandenivå och förståelse bildare en enhet. Det som tillförs hos någon kommer alla till del. Vid ett senare tillfälle kommer vi att få ta del av den medlem av klustret som återstår.

Så är det också på ett  plan i våra egna jordiska inkarnationer. Eftersom vi alla energimässigt anknyter till varandra finns också överföringar mellan individer. Ibland kan vi tycka det känns besvärande, när vi upplever att någon annan håller oss kvar i roller eller former som vi lämnat. När andra lägger sina tolkningar på vilka vi är. Speciellt om de är förminskande och för länge sedan lämnade.
Det finns också tillfällen, när vi kan höja våra frekvenser genom att någon annan med höga vibrationer delar något med oss. Då får även vi bli delaktiga av den högra frekvensen. Jag tänker nu på  kommentaren i femtioandra samtalet på fb där Frank delade en inspelning av Tranströmers uppläsning av "Romanska bågar" från You Tube. Det är ett sådant exempel som kan föra vidare upp i de olika energiskikten och som har möjlighet att sätta avtryck i det som är evigt.

Vi delar och bär med oss insiktena inskrivna i våra energilager. Det som sammantaget är det vi är. Det som är vår egen vibration och uttryck. Det är därför av högsta vikt att vi väljer på vilken nivå vi vill ha våra frekvenser och vad de berättar om.
Som tidigare är jag förespråkare av  en större medvetenhet kring de egna valen av känslor och tankar, av idéer och erfarenheter. Det är alla de koderna som är den du är och som kommer att bestämma var du befinner dig.
Idag och just nu kan vara det ögonblick, där en ny insikt och ett nytt fokus tar sin början.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar