måndag 19 november 2012

"Mina 100 samtal med C" - femtioförsta samtalet

I dagens samtal  skickar C den bild jag sett flera gånger tidigare.
Vi är åter i den stora parken och på väg till den stora byggnad som rymmer livsberättelserna.
Vi har varit här ett flertal gånger tidigare och dagens samtal handlar åter om den egna livsberättelsen.

I tidigare samtal har C förklarat att det man kallar"  livets bok"  egentligen är energi, som är nedlagrad i form av information . Det är som C tidigare förklarat inte alls några böcker, som man  läser utan det skall mer ses symboliskt. Så har det också beskrivits i många kulturer och det har varit ett sätt att förklara att den här kunskapen finns.Kunskapen om var och en.
Det finns dock en manifestation av dessa nedlagrade energier som har att göra med den kollektiva föreställningen om att den här informationen finns i bokform.  Ofta är det så att när man ska beskriva något man inte sett eller haft kontakt med, väljer man något att relatera till och det får då bli bärare av informationen. Det händer inom många områden och är inte konstigt att det finns inom religion och andlighet där det kan vara svårt att beskriva vad man menar.
Det är emellertid så förklarar C att vi alla bär våra erfarenheter, känslor, tankar och händelser i form av vibrationer och energiavtryck, som finns med var och en. Man kan enkelt säga att vår frekvens och vibrationsnivå är det vi är.

I dessa tider när var och en är sin egen telefonstolpe  (om någon kommer ihåg vad det är ? )och har sändare och mottagare med sig för kontakt, är det inte så svårt att föreställa sig dessa frekvenser som styrs av känslor, tankar, händelser. upplevelser, idéer  - ja allt som finns i våra liv.
Man kan ju bara tänka på någon gång när man vaknar upp på morgonen och känner att man har dagen i sin hand. Allt stämmer och de egna frekvenserna är snabba och lätta. Livet känns bra.
Andra gånger kan man känna sig i "osynk" med omgivningen och världen i allmänhet och diverse krångel och trassel blir resultatet.
Nog vet man om man är på en harmonisk vibration eller om man går i baktakt.

Här säger C att man som individ har sin vibrationsnivå  som fungerar som en kodad nyckel.  Den leder oss dit vi ska eller rättare sagt till den frekvens och vibration som överensstämmer med där vi är.
Vi är där vi är .Vi kan inte vara någon annanstans än på den energinivå vi befinner oss. Det som är summan av det vi är.

Önskar vi förändring då får vi helt enkelt ändra något av det som är innehållet i vår vibrationsnivå.
Ja, hur gör man det kan man undra?
Det låter lite som tulipanaros, lätt att säga.... men inte omöjligt heller.
Vill vi ha en förändring av morgondagen måste vi känna, tänka, göra annorlunda idag . I annat fall  kommer imorgon att bli precis som idag.Det vet vi med säkerhet.

Längtan efter förändring måste börja med en förändring inom en själv - på något plan. Längtan efter förändring kan vara stark och göra att vi är beredda att undersöka om vi kan ändra vårt sätt att se och uppfatta saker och ting eller ändra vårt förhållningssätt och vårt beteende.

Utan inre förändring blir det  ingen yttre förändring.

Då fortsätter vi bara att dra till oss mer av samma. Är vi nöjda med det är allt gott och väl men vill vi förändra något imorgon behöver vi starta idag.

Det fysiska livet innehåller många möjligheter till upplevelser och expansion av den man är. När vi lägger  till den inre värld som vi har tillgång till och kan utforska blir livet oändligt mycket större och rikare.
Om man befinner sig på en energinivå man inte känner att man mår  bra av eller är tillfreds med kan man fråga sig själv om det finns något annat sätt att förhålla sig på .
Hittar man inget där finns alltid det som redan har tagit form och är ett uttryck på en högre frekvens i form av ett stycke musik, konst, poesi eller annan besjälad litteratur.
Ha din favoritmusik eller diktvers nära till hands och känn hur du får hjälp att byta frekvens om du så önskar.
Testa och se vad som händer.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar