torsdag 25 oktober 2012

"Mina 100 samtal med C" - fyrtioförsta samtalet

Många önskar en bättre och stabilare kontakt med sitt inre. Det  är speciellt i situationer när man kan känna att man behöver råd och stöd på den vandring man har i livet. Det skulle då kännas bra att få hjälp till lite extra överblick i situationer där man ska göra viktiga val eller undrar över något.
Idagens samtal tar C upp några viktiga förutsättningar för att kontakten inåt ska fungera så bra som möjligt.
Idag talar vi om kontakten mellan den fysiska världen och den icke fysiska och hur den ska underlättas.
Det första C tar upp är de avlidna som befinner sig på en energinivå som ligger relativt nära den fysiska existensen. Här har väl många sett olika Tv-program som just läser av och har kontakt med jordbundna avlidna som uppehåller sig runt och i sina tidigare bostäder, arbetsplatser och familjer. Ofta är bindningen extra stark beroende på starka känslor, behov av kontroll eller svårigheten att lämna känslormässigt dem som de oroat sig för eller på andra sätt varit starkt bundna till. Ibland kan också individen vara ovetande om att den avlidit och försöker få kontakt med de människor den ser.
Det man ser av dessa program är att många människor även de som inte arbetar som medier ofta har kontakter med det man kallar "andra sidan " eller det övernaturliga.Många människor har den känslighet som fångar upp det som rör sig utanför den fysiska gränsen. Ibland vidgas ens livsrum med goda kontakter men det finns också känslor av obehag inför det man inte kan se eller kontrollera.

Det C talar om idag är den önskan man kan ha att etablera en starkare kontakt med dem som finns med var och en utanför det fysiska. Det vi kallar skyddsänglar, andliga ledare, hjälpare osv.
Ibland kan det röra sig om höga svängningstal som skall hitta sin mottagare i det fysiska.  För att det ska vara möjligt behöver man själv kunna hålla en hög vibrationshastighet på sin inre ljuskropp. När sedan kontakt sker görs en anpassning från båda håll,  där hastigheterna anpassas till varandra så att en överföring är möjlig.
När höga hastigheter transporteras till den individ som också har en fysisk form  kan man bli lite omskakad. Ja det kan kännas som om man haft för nära kontakt med en centrifug. Det är nog det jag vill likna det vid. Man blir helt enkelt omskakad på alla plan och inte minst på cellnivå.

Kanske finns det någon som haft kontakt med Ambres , som var den andligt utvecklade individ som transmediet Sture fick möjligheten att föra fram. Efter varje session hade Sture påtagliga "vibrationsstörningar" där det tydligt gick att se det C nu tar upp.
Kroppen har så låga frekvenser jämnfört med dem som skall överföras att det blir en hel del turbulens på cellnivå och också en ganska stor belastning för den fysiska kroppen. Vi som har sett och hört Ambres kan bara känna stor tacksamhet över att denna överföring gjordes.

När väl inkopplingen är etablerad  behöver den kunna hållas stabil för att en överföring ska ske. Överföringen kan ske på alla de sätt andlig information förs över till exempel via bild, ord, känsla, doft och känslominnen via smärtkropp, känslo- och mentalkropp. Informationen kan alltså använda alla vägar som är möjliga att överföra information på. Vanligtvis tycker jag att informationen anpassas till den som den är avsedd för både när det gäller bildspråk och uttryck. Allt för att informationen skall få sitt syfte och förstås av mottagaren.

När man ska sitta som mottagare av information är det av yttersta vikt  att man har kontroll över det man räknar som personligt. Det vill säga sin egen tanke, sina känslor och sin förväntan. Man behöver  träna sin kunskap om sin egen personlighet och vem man är. Den information som kommer filtreras genom mottagarens personlighet och det är därför viktigt att inte egna tanke- eller känslomönster vrider informationen utan att den hålls så ren som möjligt.

Vi har väl alla varit med om när någon gör sig till tolk för en själv och man ser och upplever att den personen tittar på världen genom ett filter som inte blivt speciellt rengjort för att sedan vilja applicera den bilden på en själv. Det känns inte bra.

Det är alltså av yttersta vikt att man får djupgående kunskap om sin egen personlighet på alla plan för att den information man får ska vara så fri från belastning som möjligt. Precis som allt annat som skall bemästras måste det tränas. En god hantverkare, en konstnär, en musiker, en yrkesverksam person eller den som vill uppnå sina mål vet att det är träning och åter träning som gäller. Här finns inga genvägar.
Man kan lägga till den övning som innebär att man får kontakt med sin inre "betraktare" som kan bli den kanal  där en inkoppling till ljuskroppen aktiveras. För att nå "betraktaren" kan vi ställa frågan
"vem är det som känner?", " vem är det som tänker?"  och sluta identifiera oss med våra känslor och våra tankar.
Jag är inte mina känslor. Jag har mina känslor. Jag är inte mina tankar. Jag har mina tankar.
Något att reflektera över och kanske ta med i meditationen ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar