lördag 30 juni 2012

"mina 100 samtal med C"- tolfte samtalet

"Tidigare visade jag bilden på farkosten. Den du och jag kallade "gummibåten", säger C
"Nu vill jag fortsätta på samtalet om gruppens arbete".
Den grupp du tillhör menar du då?. säger jag
"Just det",säger C

C fortsätter berätta om vad han gör utanför den fysiska tillvaron i det han kallar "Livet i sig". Han ingår alltså i en grupp, ett kluster, som han kallar det, av individer och man är totalt sju stycken i den uppgift han nu har.
Jag frågar, om han tidigare varit i denna grupp. C säger då, att han många gånger i olika sammanhang varit i denna konstellation .Det senaste liv i den fysiska tillvaron som C hade, var en möjlighet för hela gruppen att kunna höja sina frekvenser, berättar han också, genom det som hörde till honom.

Arbetet för den grupp av individer C tillhör just nu innebär att man utför uppgifter som har med att bistå de individer  som hastigt avlider i olycksfall. Insatsen gäller när det är många som dör vid ett och samma tillfälle.  I det tidigare samtalet på detta tema, sa C, att det finns många liknande grupper med samma typ av uppgifter.

Vid varje tillfälle, när döden kommer plötsligt och chockartat, är det en speciell situation, som kräver extra insatser för att individen inte ska behöva utstå något extra lidande. Det är önskvärt att alla som lämnar den fysiska tillvaron och dör, så snabbt som möjligt kommer till den punkt där man får det man behöver för att återställas.Här har alla olika behov och tillhörigheter.

Återigen använder C sig av sin egen berättelse om vad som hände med honom och den läkeprocess han befann sig i tills helandet var klart och han åter blev medveten om att han fanns. Då skedde förflyttningen till den plats där han nu befinner sig.Somliga har liknande  behov som C medan andra har andra förlopp och andra utfall. Förvirringen vid den här typen av situationer är stor och de som ingår i olycksfallet har oftast ingen förmåga att kunna förstå vad som hänt.
Varje individ blir omhändertagen och får också genomgå läkning genom insikt. Den bygger på  kunskap och förståelse av händelseförloppet som läker ångest och chock.

C och hans grupp transporterar med sin farkost de nödställda till olika nivåer.Gruppen kan endast nå så höga frekvenser som man tillsammans som grupp kan hålla. Det är därför som det är viktigt, såsom C tidigare förklarat, att inte någon enskild individ har något ouppklarat energimässigt som tynger ner hela gruppen.
Som C också berättat så kommer det hela gruppen till del när någon enskild i gruppen kan öka sin medvetenhet och höja sina energinivåer. På samma sätt drar också en enskild ner gruppens energi med en lägre frekvens.

Det finns böcker som handlar om energi-tjuvar och alla med mig, kanske har en erfarenhet av att i en grupp någon sätter tonen. Inte kanske alltid där det känns bekvämt. Träning behövs för att förstå att man kan vara lite envis med att hålla kvar sitt goda humör och sin vänliga syn på livet. Man behöver inte göra olyckskorpen och kritikern sällskap. Gör dig hemmastadd på din nivå, där du trivs och andra med dig. En lagom dos självinsikt och viljan att utvecklas och ta ansvar för vad som pågår bidrar till ett gott klimat att vara i både för en själv och dem man är tillsammans med.
Temat som vanligt : vi färdas alla tillsammans.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar