onsdag 4 juli 2012

"mina 100 samtal med C - trettonde samtalet

"Änglar finns dom" ?  undrar vi ibland.
"Jag måste haft änglavakt", säger vi också när händelser blir så tillspetsade att vi inte förstår hur vi klarade oss.
Det finns butiker med bara änlamotiv.Böcker med och om änglar. Änglavingar att köpa och trä på sig. Bilder av änglar som verkar höra till den vackra delen av sagoboksvärlden.
Kraftfulla stora Ärkeänglar, små ljusa änglar, hjälpande änglar och  budbärare. Mycket berättas om i religionerna.
Vi kan fråga igen: "Änglar finns dom"? Så träffar man på någon som har haft en upplevelse som påverkat hela personens liv.Det har blivit en vändpunkt. Den här människan vet att han sett en ängel.Det är ingen dröm eller fantasi utan en djup verklig upplevelse.
Vi är också överens om vad vi menar när vi säger "du är som en ängel".
Inget mer behövs tilläggas för att förklara den kärleksfulla omtanke och hjälpen helt utan egenintressen.
Om änglar och änglalika väsen berättar C i det trettonde samtalet.

Den bild C skickar som inledning på samtal, tycker jag ser ut som en vit molnficka. Med den bilden för C in samtalet på en annan del av skapelsen . Nu handlar det om änglar och änglalika väsen. Han visar att dessa befinner sig på en något annan frekvens i det större livet. De människor som anknyter till dessa frekvenser finns också här. Det är de som ser änglar och har en alldeles speciell koppling till dem. Dessa individers speciella kvalitéer har en överensstämmelse med änglarnas energi och kan också tas till vara som ett särskilt uttryck.
C talar alltså både om änglar och änglalika väsen.
Dessa knyts till varje individ som gör en fysisk erfarenhet i okunskap och omedvetenhet. Det är ju upplägget för den jordevandring människan har. Det som också kallas den stora illusionen.Att födas på jorden till ett fysiskt liv.
Dessa  änglar och änglalika väsen har en uppgift att skydda  den gudomliga delen av människan under den ibland strapatsrika färden där också ett destruktivt egenbeteende utvecklas hos somliga.

"Hur änglarna kan skydda oss," frågar jag .
"De går emellan den fysiska kroppen och själsuttrycket"  förklarar C

Var och en av oss har en ängel vid sin sida. Någon som alltid vandrar med oss genom livet. Ibland när svårigheterna känns stora kan vi ha svårt att förstå  att vi måste igenom vårt lidande och att det finns en väg framåt.  Kanske får vi lyssna mer, stanna upp och lyssna för att bli varse den ängel som finns med oss och alltid vandrar vid vår sida.Någon som alltid är beredd att hjälpa, stödja och skydda oss oavsett vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar