måndag 8 april 2013

"Mina 100 samtal med C" - åttiotredje samtalet

Det är nästan som om jag drar ut på blogg-skrivandet nu när vi sakta men säkert närmar oss hundrastrecket som är det antal samtal som finns i det första manuset kanaliserade samtal som heter  "Samtal med Claes" som vi startade för några år sedan.
Nästa del är påbörjad och den kan också vara lite olik de första hundra samtalen beroende på att vi provar att ta med en fråga eller kategorier av frågor som man kan undra över när man är i det fysiska livet. Jag hoppas att C och jag skall hitta en form för de samtalen där han kan ge sin syn på frågan och som så många gånger tidigare visa på ett annat sätt att se.Han brukar utmana genom att visa på hur man skiftar sitt fokus och också vidgar sin bekvämlighetszon.  Det är, som C tidigare påpekat ,lätt att fastna i sin invanda syn på det fysiska livet och det man utifrån det fysiska kallar "andra sidan", vilket med C:s ordbruk kallas "livet i sig "eller "det större livet".

Du som läser bloggen kanske har egna funderingar och undringar. Skriv gärna en rad på fb eller e-mail biseger@hotmail.com så kanske din fråga kan komma andra till del. Naturligtvis skriver jag inte ut frågeställarens namn. Värt ett försök.

Dagens samtal inleds med att C tar mig med i en farkost.Han har tidigare visat på farkoster av olika storlekar och pratat lite om dem.Nu är vi där igen.
Vi börjar strax ovanför marken och är någonstans på Jorden.Det går riktigt fort. Kollisioner är inte någon fara beroende på att det går att göra ett frekvensskifte direkt, lugnar C mig.

När frekvensskiftet görs går vi genast in i en helt annan verklighet.

Samtalet beskriver skillnaderna mellan de olika tillstånden. Dels när vi far i den tätare fysiska frekvensen och därefter när omställningen sker till det vi normalt kallar icke fysisk.
Den största skillnaden är upplevelsen av rummet, hastigheten och tiden. I det fysiska är det i högsta grad en upplevelse av just detta: hur man snabbt åker fram och tar sig fram.

När det blivit ett frekvensskifte är det mer en kunskap om förflyttning men tillståndet i upplevelsen är mer av ett meditativt slag.Det är alltså mer en vetskap om att man förflyttar sig än en fysisk upplevelse av själva förflyttningen.

C visar på olika slag av förflyttning där de olika frekvensskiftena har med intention och uppdrag för farkosten att göra.
I vissa fall där farkoster har ett uppdrag som hör till Jordens och den fysiska människans utvecklingsplan kan nedsänkningsprocessen av skeppen bli synliga också för det fysiska ögat beroende på de frekvenser man använder. Det finns ju ett antal berättelser om personer som sett rymdfarkoster som plötsligt visat sig men lika hastigt varit ur synfältet igen. Allt beroende på farkostens vibrationshastighet.

C nämner igen i det här samtalet om de tillfällen när ett arrangemang involverar många människor för en gemensam insats och som har till uppgift att finna  gemensamma lösningar i situationen som kommer många till del.
Man kan kalla det för en form av nätverk som blir resultatet av en iscensättning av en händelse där utfallet inte kan lösas av enskilda utan kräver en samverkan ofta över gränser.

C avslutar "Man behöver bilda den här typen av nätverk som har genomslag på förståelsen så att medvetenheten  höjs. När man gör detta sker utvecklingen enligt den plan som tidigare är lagd för det fysiska livet på Jorden."
Det är alltså när man i det fysiska inte hittar sätt att samverka med varandra för ett gemensamt bästa som det finns möjligheter att skapa dessa förutsättningar genom den hjälp man får från dem som övervakar Jordens utveckling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar