torsdag 11 april 2013

"Mina 100 samtal med C" - åttiofjärde samtalet

C. skickar bild.
Jag ser rymden, stjärnor, planeter i oändliga konstellationer, säger jag.
"Om du tänker att du flyter omkring där, finns varken uppåt eller nedåt, inleder C det åttiofjärde samtalet.
Det är svårt att orientera sig eftersom jag inte har någon riktning eller några punkter att hålla mig till,fortsätter jag.

I förra samtalet  visade C en rymdfarkost i relation till det fysiska rummet med upplevelser av rummet, tiden och hastigheten. När sedan frekvensen ändrades blev också upplevelsen helt annorlunda och alla de vana referenspunkterna försvann.
När man upplever sig sväva fritt i rymden  och upplever de enorma avstånden mellan planeter och himlakroppar känns det obegripligt stort.C visar ett frekvens-skifte och upplevelsen är världar i världar, som uppehåller sig på samma yta men inte i varandra utan har skilda våglängder.

"Genom att byta våglängder och frekvenser  kan det vara möjligt att byta sina upplevelser  av det man kan kalla verkligheten eller "livet i sig", säger C.

Han fortsätter förklara att beroende på vilka vi är och vilken medvetenhetsnivå vi befinner oss på energimässigt så upplever vi världen olika.

"Man hamnar på den frekvens som stämmer överens med en själv och på den nivå där man befinner sig", säger C.

Det är alltså  alla insikter, erfarenheter, förhållningssätt, all medvetenhet och allt som kan läggas till i det som är man själv, som utgör den frekvens man vibrerar på.
Det är lätt att känna när man går från ett sinnestillstånd till ett annat och hur ens frekvenser då förändras. Det kan vara att man låter sig dras med i omgivningens gnäll och klagomål, oro eller irritation för att den egna relativt goda känslan skall försvinna.Det är sådant alla kan känna igen.
Då kan man också förstå att vid ett sådant tillfälle går man från en energifrekvens till en annan. Samma sak gäller förstås åt motsatt håll, där positiva upplevelser, vänligt bemötande  och egna goda tankar får energin att lyfta.
Då blir det också en förändring.

När man förstår att man själv kan ta ansvar för sitt eget sinnestillstånd och hålla så lätta och bra flöden som man för tillfället kan åstadkomma, bidrar man aktivt till att se världen ur ett bättre perspektiv.
Man ser alltid omvärlden genom det energimönster där man själv befinner sig och det går inte att vara någon annanstans än summan av det man själv är.

C fortsätter att tala om hur personligheten ofta binder individen genom tillhörande idévärldar känslomässigt och mentalt, men som lämnas allt eftersom som den egna utvecklingen går mot allt högre medvetenhet. Ju fler insikter desto större befrielse från det virrvarr av känslor och tankar som  håller individen fången. Det som kallas illusioner och avser missuppfattningen om att det fysiska livet är det enda som finns, håller en kvar i det man kallar verkligheten. Det blir då den enda referensram man använder sig av. Längtan efter att känna sig hel kan då leda sökandet utanför en själv med behov att omvärlden ska tillgodose ens behov.Istället går vägen till helhet inåt.

När den egna utvecklingen går framåt avtar också  speglingar och projektioner av det egna beteendet på omvärlden för att helt kunna lämnas när det inre ljuset tar dess plats.

C säger "Livet är sin egen utveckling och manifestation.

I livet ligger inlagrad vägen mot utveckling för alla individer. Vi vandrar alla mot samma mål till ett uppgående i det gudomliga".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar