fredag 19 april 2013

"Mina 100 samtal med C" - åttiosjätte samtalet

"Jag fick en fråga om andeutdrivning, skulle du kunna säga något om det?frågar jag C.

C inleder då med att säga att vi tidigare i ett annat samtal talat om det man kallar osaliga andar och att det han då kom in lite på samma område.
Med tanke på alla TV-serier och de många funderingarna på dessa frågor så ger C ett förtydligande utifrån sin syn på det hela.

Det rör sig alltså om individer som lämnat det fysiska livet genom dödsfall som ibland kommit oväntat genom olycksfall men inte alltid utan det kan också vara dem som varit i slutet av sina liv.. Det man kan säga är att det finns ett stort känslomässigt kaos eller mycket starka känslor och idéer som håller fast individen i det fysiska. Det kan också vara personer som haft svårt att orientera sig på grund av missbruk  och på så sätt har en förvirrad bild och framför allt inte varit beredd på upplevelsen efter döden.Det är några utgångspunkter och anledningar till varför man befinner sig i ett utrymme som ligger nära det fysiska.

Dessa individer finns alltså kvar i det man skulle kunna se som en parallell värld helt nära det fysiska rummet. De vill bli sedda och vill ge uttryck för vilka de är och framför allt sina starka känslor. Många gånger har de själva inte uppfattat att de lämnat det fysiska och sin fysiska kropp  utan gör allt för att påkalla uppmärksamhet. De blir ofta frustrerade över att ingen tar notis om dem. De uppehåller sig ofta på platser de känner till och kan vara bostäder, arbetsplatser eller andra ställen de har bindning till.

Vissa personer mer än andra, som fortfarande lever sina jordiska liv, har en större förmåga att ta in  och känna av dessa osaliga andar. Båda känner nu av varandra  och den som är avliden och vill ha bekräftelse får nu genom den fysiska känsliga personen nu mer energi till sig och också mer uppmärksamhet  för att kunna uttrycka mer av sina känslor och det den uppfattar som sin personlighet.

Från personen i det fysiska ges nu kraft till den osaliga anden, som blir sedd och räknad med  vilket gynnar dennes idéer, frustrationer och andra starka känslor.
I många fall stegras upplevelsen och blir alltmer intensiv för den fysiska personen och denne kan också uppleva att det blir mer och mer obehagligt.

Här kommer man ofta in i TV-programmet, där man via ett duktigt medium försöker identifiera den avlidne och förmå denne att inse att den inte längre har sitt fysiska liv. I de flesta fall klarar man också av att visa den avlidne mot en annan frekvens. De flesta medier har möjlighet att göra en energihöjning och kan ledsaga den avlidne mot andra nivåer. De visar ofta på någon form av ljus dit denne kan gå. Det kan vara Kristus-energi, Ängla-energi eller något annat högfrekvent ljus som kan hjälpa  den avlidne vidare.

C säger också att man avser andra typer av företeelser när man talar om andeutdrivning. Det kan vara i de fall  där man menar att en fysisk person tas över av en icke fysisk individ. Ofta asvses då någon med ont syfte. Här talar C om en förvirrad känslomässig  idévärld hos individen i det fysiska och det kan också röra sig om vissa sjukdomstillstånd hos denne, där det är svårt att hålla  fast vid sin personlighet. I en del fall har inte heller personligheten kunnat utvecklas  och då kan  det som liknar ett övertag visa sig.

När det gäller transmedier som ställer sin kropp till förfogande för en icke fysisk individ så sker detta i full överenskommelse dessa emellan och handlar alls inte om det övertag eller besatthet som nämndes innan.

Det finns alltså ingen vinst  för någon att bjuda in dessa bindningar av osaliga andar till sig som en slag kuriosa och extra krydda i tillvaron. De som fastnat i sina frekvensfickor kan hjälpas och komma vidare genom en klok och god insats, avslutar C samtalet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar