måndag 11 februari 2013

"Mina 100 samtal med C" - sjuttioförsta samtalet

Dagens samtal handlar om kanalisering av information. Man talar om kanalisering från "andra sidan" och då avser man det som är icke fysiskt och bortom det fysiska livet. C använder som exempel det sätt han och jag överför information på som ett sätt och en utgångspunkt i det sjuttioförsta samtalet.
När man talar om kanalisering kan man komma i kontakt med väldigt olika saker som automatisk skrift  eller meddelande genom ett medium eller annat som förmedlas från det icke fysiska.

I dagens samtal har C reflektioner han delar med sig av.
Han visar mig först en bild som ser ut som ett rör  och han använder mig och vår kontakt som exempel. Detta rör, som bara är en bild för att ge förståelse, går från lägre till högre frekvenser och det är mottagaren av informationen som står för byggandet att detta rör eller som man kallar det "kanal". Det är alltså kanalen som är verktyget i överföringen av informationen.
Informationen anknyter till kanalen men bara på den nivå som mottagaren har förmåga att hålla sina frekvenser. Det går alltså inte att dra till sig vad som helst utan frekvenserna måste stämma överens.

" Det är alltså beroende på ens egen förmåga och hur man lyckas hålla sin energi och på vilka frekvenser man kan göra sin anknytning?, "säger jag och har ett behov av att förtydliga  det C säger.
" Det går alltså inte för vem som helst icke fysisk individ att anknyta och göra sig hörd och påverka med sitt ?"

"Nej, det är riktigt , säger C. Bara de som överensstämmer med de frekvenser som den som håller kanalen har. I själva skapandet av kanalen läggs frekvenser in som också anger syfte"

Vidare under samtalet går C igenom nödvändigheten att kunna ta in från det icke fysiska i så ren form som möjligt. Det innebär att den som är mottagare måste vara den som bestämmer över sitt eget tanke- och känsloflöde.  Det är alltså indiden själv som behöver  ha tränats i att ta kontroll över de egna tankestrukturerna så att det inte blir ett non stop-prat och kontruerande av impulser från sinnen, känslor och tankar.

Det är alltså avgörande för den information som tas ner att mottagaren har kunskap om sitt eget inre samtidigt som det finns en träning i att inte låta personligheten färga budskapet.

Om mycket av personligheten finns närvarande kommer informationen att silas igenom de olika tanke och känslostrukturer och idéer som mottagaren har och informationen blir då vad man kalllar  mindre ren. Det blir ungefär som en lek vi gjorde när jag var liten. Man var några stycken i en ring och en började med att viska en mening till den som satt bredvid som i sin tur viskade till nästa osv. När man gått laget runt jämförde man vad som sagts från början med vad den sista hört och det fanns inte många likheter.
På liknande sätt kan man säga att informationen kan förvanskas beroende på mottagarens förmåga att hålla sitt eget ur bilden.

C tar också upp att det hos vissa finns mer anlag precis som att somliga har ett bättre form- och färgsinne, bättre musiköra eller är mer lämpade för fysiska aktivitet och koordination. Ett grundanlag förenklar men mycket handlar om förmågan att hålla energinivåerna stabila och i så höga frekvenser att överföring av information är möjlig samt självkännedom och träning i att strukturera upp sin mentala värld och bemästra sinnet.

Man kan lita till sin egen förmåga att avgöra vad som känns riktigt. Precis som i andra fall känner man igen en sanning när man hör den.Tonen i de rena budskapen innehåller den allomfattande kärlek som är själva grunden för vår existens där ingen hålls före någon annan och ingen heller ställs utanför.
Det bibliska uttrycket att av frukten känner man trädet är fortfarande lika aktuellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar