lördag 29 december 2012

"Mina 100 samtal med C" - sextionde samtalet

Vi fortsätter samtalen och lägger bit för bit i det att C hoppar mellan ämnen som berättar om det han kallar det större livet. Det som vi ofta benämner som "andra sidan" och då avser det som är bortom den fysiska tillvaron.C har också reflektioner kring hur det är att vara människa i den fysiska tillvaron och delar med sig av det han vill sätta fokus på.
I dagens samtal återkommer C med ytterligare en del av den mosaik som läggs och som så småningom kommer att bilda en allt större helhet. Samtalet idag inleds med en återkoppling till det kluster där C ingår och som är en del av den uppgift C utför,när han är utanför det fysiska livets erfarenheter och är en del av det icke fysiska i det större livet eller livet i sig, som han också kallar det.
I början av våra samtal har C flera gånger berättat om en farkost, ett transportmedel, som går mellan olika frekvenser. Där finns en grupp individer där C är en av dem. Han kallar gruppen för ett kluster och det ger en bild av hur sammansvetsade dessa individer är med varandra energimässigt i sin uppgift. Klustret har alltså till uppgift att undsätta individer som omkommer i större olyckor och katastrofer och alltså lämnar det fysiska livet men i den stora grad av förvirring sådana situationer framkallar uppstår behov av hjälp. Det är alltså här detta kluster verkar på olika nivåer och olika former för att lindra lidande.
C har också sagt att det finns många sådana grupper som den som han ingår i. C    gjorde vid något tillfälle jämförelsen med den akutstyrka som finns också i det fysiska livet  och som undsätter människor vid större  olyckor och katastrofer.Det kan underlätta för att ge en bild av vad det handlar om.
Varje individ i klustret tillför någon speciell kvalitet till gruppen. Som C tidigare berättat  kommer det den enskilde har tillägnat sig i medvetenhet eller insikt de andra till del. Man delar alltså de frekvenshöjande insikterna och medvetenheterna med varandra i och med att man är energimässigt anlutna till varandra.
Det har ju många gånger framgått att vi alla anknyter till varandra. Allt levande hänger energimässigt ihop och kan inte  frigöras ens om man så önskar. Vi påverkas alla av varandras  energinivåer och flöden.
Det är viktigt ändå att påpeka att ingen är maktlös eller offer i denna dans av energier. Alla kan genom sina tankar och känslor och sin fria vilja påverka den energinivå man är på.
Det går alltid att välja förhållningssätt, vilket är det som påverkar vilken frekvens vi ligger på och vad livet kommer att innehålla.
Vi gör hela tiden val, medvetet eller omedvetet.

När det gäller klustrets insatser tar C åter upp de individer som behöver särskilt omhändertagande. Det kan vara de som under det fysiska livet har haft psykiska sjukdomar, hjärnskador och andra grava funktionshinder,som  behöver särskilda insatser vid sådana tillfällen.

Här nämner C ytterligare en medlem av klustret. Det är en kvinna han kallar Mpotewe, som levt många liv i Afrika , Filippinerna och även Bali. Där har hon varit andeutdrivare, shaman, medicinman och liknande och kan gå mellan världar. Då avses drömvärldar, fysisk och icke fysisk värld i olika konstellationer. Hon är alltså väl lämpad för att stödja personer med den upplevelseerfarenhet som nämndes tidigare och kan ta del av individens föreställningar, symboler och illusioner lika tydligt som individen själv.

C påpekar igen att inget ytterligare lidande skall åsamkas individen och att alla överförs till den nivå där en återhämtning och läkning är möjlig.
Precis som för C själv kommer läkning att inträffa där det finns behov av det och därefter blir det åter möjligt för individen att uppleva att den faktiskt exissterar.

Den erfarenhet vi gör i den fysiska tillvaron är erfarenheter vi lägger till våra insikter och som möjliggör upplevelsen av livet både i den fysiska tillvaron och i den icke fysiska. Det som gör oss var och en till mer av det vi är och som utgör förutsättningen för vilket förhållningssätt vi väljer.
Vår utökade och rikare erfarenhet av livet, det större livet och livet i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar