lördag 25 augusti 2012

"Mina 100 samtal med C" - tjugoandra samtalet

Idag går C tillbaka till att berätta om hur han har det och hur den verklighet ser ut där han befinner sig. Det han kallar "livet i sig" eller "det större livet".
Det kan vara en hel del i de här samtalen som kanske går emot det man själv tror på eller hur man föreställer sig det är, men jag låter C berätta. Jag lyssnar och skriver  och låter honom föra fram det han vill berätta för mig och för dig.
C börjar som vanligt med att skicka en bild till mig, så att jag är med i samtalet på flera plan.
Bilden C skickar föreställer en man som C berättar om i det här samtalet.

Mannen, jag ser på bilden och som C också beskriver detaljerat, ingår i det kluster där C har en uppgift. De är alltså sju stycken som ingår i en arbetsgrupp. Den man han vill berätta något om i dag kallar han för Teo.

C. säger, att Teo kommer från en helt annan del av Universum. Teo påminner till utseendet om en individ, som skulle kunna leva på jorden, med de variationer och olikheter människor har med varandra över klotet.

C berättar, att det inte är ovanligt att det i vissa sammanhang ingår individer, som har en annan utvecklingslinje, en annan erfarenhet och bakgrund än till exempel C själv och andra, som levt sina fysiska liv på jorden. Teo har alltså en helt annan utgångspunkt och har aldrig varit inkarnerad i något fysiskt liv här. Den utvecklingslinje Teo tillhör, menar C är betydligt mer utvecklade individer jämfört med oss som följer jordens utvecklingslinje.

De speciella kvaliteter som behövs i vissa uppgifter och på en viss nivå ,verkar endast kunna tillgodoses genom att individen har en annan tillhörighet.  Var och en i det kluster C ingår bidrar med sina speciella  egenskaper. C berättar att Teos tillhörighet och bakgrund gör honom lämpad att i hög grad överföra kärlek och trygghet.  Han har en mycket utvecklad förmåga till känslomässig inkoppling till andra individer och i kombination med den allomfattande frekvens av kärlek som utgår från det gudomliga omsluter det och genomsyrar den han möter.

C och hans kluster har uppdrag och uppgifter där det råder förvirring och kaos och ofta chockartade situationer. Som C tidigare berättat, ingår han i en arbetsgrupp, som utgör en beredskap, en akutstyrka, vid större olyckstillfällen ,där många människor mister livet samtidigt. Det  är Teos  bidrag att förmedla kärleksfullhet och lugn till individen. Det gör att hjälpen till var och en blir snabbare och att onödigt lidande unviks i den akuta situationen.
C kommer att berätta mer om andra som ingår i hans arbetsgrupp och mer om hur hans liv nu ser ut bortom det fysiska livet på jorden -  i det större livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar