fredag 15 mars 2013

"Mina 100 samtal med C" - sjuttionionde samtalet

C skickar bild.
Vi är nu tillbaka på uppställningsplatsen för våra rymdfarkoster och jag påpekar att här gäller det att kunna skifta fokus mellan olika samtalsämnen som C tar upp.
" Det är så vi bygger vår samtalsmosaik till allt större och större bilder", säger C
Och allt större förståelse för livet bortom det fysiska, säger jag.

C inleder med att visa på olika typer av rymdfarkoster som har olika uppdrag. Även den mindre farkost där han har sitt uppdrag kan sägas ingå i denna flotta med sitt speciella uppdrag.Som C tidigare berättat finns det många med samma uppdrag som den grupp han tillhör och som använder sig av den mindre farkosten för att korsa de olika energifälten.
Han berättar också om att de olika farkosterna har olika många individer involverade beroende på uppdraget.De större farkosterna har flera hundra individer medan den typ som C använder har upp till tio individer.Det handlar om  bland annat fredsbevarande styrkor, akutfarkoster samt speciella styrkor som har till uppgift att skapa vissa förutsättningar inom ramen för utvecklingens plan.
C har av och till berättat något om detta i tidigare samtal.

C tar upp, att han tidigare visat på behovet av fokusskifte för att  kunna förstå livet som helhet. Det vi kallar för andra sidan eller livet efter döden.
"När man behåller sin utblick på rymden och Universum utifrån en punkt från den fysiska tillvaron, få man en bild av fysisk och icke-fysisk. Detta är vilseledande och gör att det automatiskt byggs in feltolkningar och obegripligheter.
Att istället skifta fokus och sätta sin utgångspunkt för betraktandet vid någon punkt i Universum, där Jorden finns med i synfältet, ger en annan bild av " livet som helhet", berättar C.
Det gäller som vi har pratat om tidigare att inte se Jorden som Universums mitt utan att kunna förflytta sig till en punkt utanför som ger en bild av Universum med Jorden som en del av det som är.

C talar om Jorden som bär tiden och rummet där utvecklingen via inkarnationer och medvetandehöjande insikter kommer till uttryck. Inte helt kan man förstå vad det innebär att ha tillgång till en helt annan kommunikation i en värld full av frekvenser, energistrukturer och vibrationer, där allt är synligt utanför det man nu har att tillgå.I den fysiska världen tolkar många det som att  våra fysiska sinnen är gränsen för upplevelsen. Det man inte ser och hör finns inte. Allt fler och fler börjar dock ha egna upplevelser som gör att man ställer andra frågor kring vad livet innehåller.
"Livet som helhet", som C också kallar det,  är en mångfasetterad värld med otaliga möjligheter och utmaningar.
Vi bär alla med oss den hösta potentialen för utveckling inom oss - var och en. Skönt att tänka på. Hoppfullt att veta.

C avslutar det sjuttionionde samtalet :
 " Universum utvecklas ständigt mot en större medvetenhet och helhet, även om det i mindre delar och på individnivå verkar avvika helt.
I grundplanen och strukturen finns förutsättningen för utveckling nedlagrad. Precis som en äppelkärna bär potentialen till ett äppelträd finns inlagt i varje individ den högsta potential av  utveckling mot helhet".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar