lördag 29 juni 2013

"Mina 100 samtal med C" - nittiofemte samtalet

Ett kärt återseende när vi i dagens samtal åter är i den stora parken, där vi så många gånger haft utgångspunkten för mina och C:s samtal. Idag vill C att vi återkommer till det stora arkivet, som var den första platsen vi besökte tillsammans.
Vi går upp genom den stora entrén och C inleder med att tala om den energikodade information, som finns lagrad för varje själ. Som C tidigare har förklarat vid några tillfällen finns en stark kollektiv uppfattning om att denna information finns lagrad som en bok dvs Livets bok.
Många medier  använder den här föreställningen som verktyg i sitt arbete för att utläsa information om en individ, både det man kallar tidigare liv och framtida förutsägelser. Det är alltså en stor mängd kollektiva idéer  bundna till denna form och som på grund av det också kan ses som formen av information i Livets bok.
Mycket av det man har föreställningar om ser inte alls ut på det viset, utan har med tolkningar att göra. I det här samtalet handlar det egentligen inte om att förändra uppfattningen om hur informationen lagras utan mer tala om hur det ser ut för varje individ och för den konstellation man ingår i.

C förklarar igen att den egentliga formen för den energikodade informationen ligger som energiavtryck och kan mer liknas vid en upplagring i en minnesenhet och finns hos individen själv i dess egna vibrationer och frekvenser.Så finns allt som hör till den enskilde i vars och ens energiminne.

Vid tidigare samtal har C vid flera tillfällen berättat om att man ingår i familjekonstellationer eller kluster som stöd för den egna utvecklingen. Det är när man börjat ställa sig själv frågor, som har med livet att göra och  som i sin tur väcker längtan efter att bli medveten, som man kommer till den punkt där man ska utvecklas tillsammans med andra. Indelningen i de olika konstellationerna är beroende av vars och ens frekvenser och inlagrade erfarenheter och förhållningssätt.
Allt vägs samman och man går in i kommande utveckling tillsammans med andra på samma vibrationsnivå som man själv.
Från början är man tjugo, tjugofem ja även större grupper som bildar en familj i utveckling. C säger också att det finns undantag, men kommenterar inte det i det här samtalet.Varje individ görs medveten om i vilket sammanhang man ingår.Det underlättas av att man utgår från samma energinivå.Man har gemensam erfarenhetsgrund och medvetenhet som gör att man kan förstå andra i "sin familj".Den samhörighet som bildas i gruppen är en förutsättning för utvecklingen tillsammans.
När individer sedan inkarneras och gör sina fysiska erfarenheter finns andra ur samma grupp som har sina inkarnationer i samma livsflöde. Andra åter icke inkarnerade i gruppen fungerar även de som stöd fast ur ett icke fysiskt perspektiv.

Många gånger har C berättat om att den erfarenhet och insikt den enskilde gör  kommer alla de andra i gruppen till del och läggs både till den individuella utvecklingen och till gruppens medvetandehöjande frekvenser.

Trösterikt att höra är också att ingen går ensam i sitt fysiska liv.

Hur än det fysiska livet tar sig ut och hur det än verkar  har alla stöd som ständigt finns närvarande. Om man inte förstår och ser det på en fysisk nivå så finns det alltid där på ett icke fysiskt plan likaväl som ett fysiskt.Det är alltid andra ur ens egen grupp som finns och gör en fysiskt erfarenhet samtidigt som man själv även om fysiska liv överlappar varandra.

Alla vill oss väl och stödjer våra erfarenheter.

Aldrig är vi lämnade till oss själva eller utan stöd även om vi känner oss ensamma och utsatta.

C avslutar det nittiofemte samtalet:
"När vi lär oss att lyssna inåt och bortom  det fysiska livets begränsningar kan vi känna att det är så".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar