onsdag 24 juli 2013

"Mina 100 samtal med C" - nittiosjunde samtalet

Många gånger tidigare har C berättat något om det kluster han ingår i. Det är en sammanslutning av individer som följs åt i sin utveckling, både i den fysiska verkligheten och i den icke fysiska. Han har berättat i tidigare samtal något om de olika deltagarna och också något om de kvalitéer som tillförs gruppen genom var och en.  Dessa individer följs alltså åt och är som ett mer utvecklat släktträd,som C också berättat om tidigare.Han har förklarat hur man som individ i det icke fysiska indelas med varandra i olika grupper  beroende på vars och ens nivå av utveckling och de frekvenser var och en har genom insikter och förståelser.

Det kan vara svårt att hålla saker i minnet som C berättar om,eftersom varje samtal kommer med ett nytt tema som återkommer då och då,som man nästan tycker slumpvis i samtalen. Det går att gå tillbaka i de olika samtalen på bloggen och söka mer information för den som vill ha en klarare bild av vissa teman.

I dagens samtal återkommer alltså C till det kluster,där han ingår med sin uppgift och i sin utveckling.
Han börjar med att beskriva hur det råder en feststämning i gruppen,som har sin grund i att en av dem skall inkarnera i det fysiska  ännu en gång. Det finns en spänning och en förväntan i gruppen eftersom det inte bara rör individen på ett personligt plan utan i allra högsta grad är en angelägenhet för gruppen och ett utvecklingsuppdrag.
Det finns fortfarande en i gruppen som är i sin fysiska inkarnation just nu men vars tid löper mot sitt slut och hon kommer snart att lämna sin fysiska existens. Det är den kvinna C har nämnt tidigare som är verksam och bor i Ryssland. När hennes erfarenhet summeras ihop från det liv hon nu levt kommer det som C så många gånger berättat om, att komma alla deltagarna  i klustret till del.

Ibland kan  man  utifrån ett fysiskt perspektiv utgå från att de erfarenheter man gör behålls av personligheten,
Det är inte alls fallet.
Det är tvärtom så att så snart man är i sina utvecklingssteg och tillhör en grupp så delas erfarenheter till gruppen och kommer alla till del.
Allt eftersom utveckling och medvetandeförändring sker blir det som hör till personligheten allt mer underordnat det som är högre.

Den som nu skall lämna gruppen i det icke fysiska och ta en inkarnation på jorden är Zeb. Han har haft flera tidigare inkarnationer i Syd-Amerika och kommer att återfödas där även denna gång.
C talar om den utvecklingssituation som hela Syd-Amerika står inför och säger att mycket kommer att hända i den här delen av världen. Det gäller både utveckling på ett materiellt plan som industri och ekonomi men inte minst kommer det också att gälla områden inom ledarskap och andlighet.
Han säger också att många framtida ledare  kommer härifrån och det kommer att bli en smältdegel på både ont och gott.
I allt detta kommer Zeb att ingå för att utvecklas vidare men också för att bidra med sina speciella kvalitéer.

Klustret kommer under Zebs uppväxt att ha en ledande och stödjande funktion.
C säger :" Den som är i sitt fysiska liv hör till sitt ursprung och besöker oss bland annat genom de många timmars sömn som ingår från födelsen upp till tre års ålder".

Allt eftersom man växer till i ålder och in i vuxenlivets alla faser,får stödet och vägledningen från klustret olika former allt efter behov och syfte.
C säger att de flesta i klustret han tillhör avslutar sina fysiska liv i 50-årsåldern och återgår då till det större livet där de hör hemma.

Avslutningsvis säger C att Syd-Amerika kommer att ha stark dynamik och starka motsättningar som kommer att pressa fram ett intensivt och starkt framåtskridande som också kommer att innebära risktaganden på en fysisk nivå. Stor utsatthet kommer att följa på denna utveckling som domineras av starka idéer och starka känslor hos många. Grupp kommer att ställas mot grupp och ingen kommer att i första hand välja en fridsam väg för att driva igenom sina planer. Konfrontationer kommer också att leda till sin motsats.
C berättar att individer med hög moral och etik kommer att stiga fram och  de kommer att binda  människor samman i gemensamma högre mål.
"Zeb kommer att ingå i dessa konstellationer och åtaganden", avslutar  C det nittiosjunde samtalet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar